Onderwerpen

 • Brandstichting bij De Gravenruiters in Almelo, wie heeft vrijdagavond iets gezien?

  De video wordt geladen ...

  Stichting De Gravenruiters in Almelo krijgt na de brandstichting vorige week vrijdag van alle kanten hulp aangeboden om de inventaris die verloren is gegaan te vervangen. Zo is vandaag een nieuwe portacabin geplaatst om de uitgebrande ruimte te vervangen. Om de brandstichter of de brandstichters op te sporen wordt ook hulp gevraagd, door de politie. 

  Lees het hele artikel
 • Mislukte inbraak tankstation Wesepe in beeld gebracht door bewakingscamera

  De video wordt geladen ...

  De politie maakt beelden van een mislukte inbraak in Wesepe openbaar om de identiteit van de inbrekers te achterhalen. De twee probeerden in de nacht van vrijdag 1 september in te breken bij een tankstation aan de Raalterweg in Wesepe

  Lees het hele artikel
 • Duo pint met gestolen bankpassen van bejaarde vrouwen uit Losser en Rijssen

  Twee onbekende vrouwen deinzen er niet voor terug om oudere vrouwen in Losser en Rijssen een duw te geven of een toneelstukje op te voeren om aan hun bankpassen te komen. Het duo heeft dan natuurlijk de pincode afgekeken en kort na de diefstal worden de bankrekeningen van de slachtoffers geplunderd. 

  Lees het hele artikel
 • Bewakingsbeelden vluchtende man die 72-jarige Zwollenaar in flat heeft overvallen

  De video wordt geladen ...

  Een 72-jarige man is op woensdag 14 februari in zijn flatwoning aan de Biesbosch in Zwolle overvallen. De overvaller heeft een geldbedrag buitgemaakt en is daarna weggevlucht.

  Lees het hele artikel
 • Beelden van zakkenroller die supermarkten in Almelo uitkiest als zijn 'werkterrein'

  De video wordt geladen ...

  Hij beschikt vast over stalen zenuwen; op bewakingsbeelden is te zien hoe een oudere man toeslaat in Almelose supermarkten om portemonnees te stelen. Wie herkent de man? Wie weet waar hij nu is?

  Lees het hele artikel
 • Overvaller Spar binnenstad Zwolle nog spoorloos, politie zoekt getuigen

  De video wordt geladen ...

  De politie zoekt getuigen van de overval afgelopen maandagavond op de Spar aan de Oude Vismarkt in Zwolle. Beelden van de overval worden nog bestudeerd, maar intussen kunnen er natuurlijk ooggetuigen zijn die een spoor naar de overvaller opleveren. Ook is er inmiddels een beter signalement.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie