Onderwerpen

 • Politie: verband tussen brandstichtingen aan De Bongerd en Palestrinastraat in Almelo

  De video wordt geladen ...

  De politie heeft een verband ontdekt tussen twee recente brandstichtingen in woningen in Almelo. Er zit een man vast die verdacht wordt van betrokkenheid bij de brandstichting in een huis in de nacht van 2 juni aan De Bongerd èn bij de brandstichting in de nacht van 11 november aan de Palestrinastraat. 

  Lees het hele artikel
 • Man pint met gestolen bankpas in Oldenzaal

  De video wordt geladen ...

  Wie is deze man met de zwarte handschoenen met de opvallende opdruk?

  Lees het hele artikel
 • Stel van middelbare leeftijd gefilmd tijdens stelen parfums bij Etos in Wierden

  Een man en een vrouw van middelbare leeftijd zijn op woensdag 8 juni gefilmd door een bewakingscamera toen ze een winkeldiefstal pleegden in Wierden. De politie en het Openbaar Ministerie geven de beelden vrij om het duo te achterhalen. Wie herkent ze?

  Lees het hele artikel
 • Foto's van mannen die ramkraak pleegden bij tankstation Deventer, wie weet meer?

  De video wordt geladen ...

  Het Openbaar Ministerie en de politie geven foto's vrij van mannen die in de nacht van zaterdag 11 november een ramkraak hebben gepleegd bij tankstation De Croon aan de Rubensstraat in Deventer. Wie herkent ze?

  Lees het hele artikel
 • Ondernemers bedrijfsverzamelgebouw Vroomshoop treffen maatregelen na inbraken

  De video wordt geladen ...

  Twee keer in twee weken tijd zijn bedrijfsunits van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Amerikalaan in Vroomshoop opengebroken en twee keer zijn er voor duizenden euro's waardevolle machines en materialen gestolen. De gedupeerde ondernemers werken samen met de eigenaar van het gebouw aan een betere beveiliging met onder meer een camerasysteem. 

  Lees het hele artikel
 • VIDEO: dit zijn de mannen die Loes Maarsman (88) in Enschede hebben beroofd

  De video wordt geladen ...

  De recente laffe berovingen bij twee hoogbejaarde Twentse dames met een babbeltruc hebben veel reacties opgeleverd, maar de daders zijn helaas nog niet achterhaald. Daarom toont de politie nu bewakingsbeelden met daarop drie jonge mannen die op vrijdag 10 november in Enschede een vrouw in haar flat beroofden.

  Lees het hele artikel

Programma waarin de medewerking van de kijker wordt gevraagd bij het oplossen van misdaden. Met reconstructies, beelden van bewakingscamera's en foto's van verdachten. Presentatie: Emiel Houben en Bart Ramaker. Heeft u informatie over de zaken die worden beschreven? Geef dit dan door via 0800 - 6070 (gratis nummer) of 0900 - 8844. Doet u dit liever anoniem? Bel dan met Bel. M. 0800-7000. U kunt ook contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid via 079 - 345 8 999.

Alle zaken uit de uitzending zijn terug te zien op het youtube-kanaal: www.youtube.com/onderdeloep. U kunt Onder de Loep ook volgen via Twitter: www.twitter.com/onderdeloep

Contact: onderdeloep@rtvoost.nl

 • Onder de Loep
  26 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op dinsdag 3 juli treft de politie een overleden man aan in een woning aan het Oosterveld in Enschede. Het blijkt om een 26-jarige man uit Enschede te gaan die door geweld om het leven is gekomen. Deze zaak en misdrijven in Deventer, Almelo en Zwolle. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  12 juli 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer informatie over de natuurbranden die vorig weekend in de omgeving van Dalfsen waren. Ook is er aandacht voor brandstichtingen in Almelo, inbraken in Hengelo en een diefstal in Oldenzaal. Wie herkent de daders? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  28 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Kampen, Hengelo en Almelo. Wie heeft informatie of herkent de daders op de beelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  14 juni 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie uw hulp bij het oplossen van misdrijven in Oldenzaal, Deventer, Diepenveen, Haaksbergen en Almelo. Wie herkent de daders op de camerabeelden? Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  31 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  In Onder de Loep vraagt de politie onder meer uw hulp bij het oplossen van de lange reeks Deventer autobranden. Verder aandacht voor misdrijven in Staphorst, Zwolle, Enschede en Oldenzaal, en gevonden sieraden en munten van diverse inbraken in Twente. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  17 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Een 38-jarige man uit Steenwijk wordt 's nachts klemgereden en overvallen. Vervolgens wordt zijn auto in brand gestoken. In Onder de Loep de signalementen van de daders. Verder aandacht voor misdrijven in Haaksbergen, Deventer, Zwolle en Oldenzaal.  Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  3 mei 2018 17:46

  Onder de Loep

  Op zaterdagmorgen 23 december wordt een man mishandeld door een onbekende man in een restaurant aan de Belvederelaan in Zwolle. Wie kent of herkent de dader op de bewakingsbeelden? Verder misdrijven in Deventer, Hengelo, Almelo, Steenwijk en Enschede. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
 • Onder de Loep
  19 april 2018 17:46

  Onder de Loep

  Opsporingsprogramma waarbij de politie de hulp inschakelt van de kijker. Deze week aandacht voor o.a. een mishandeling van een 83-jarige vrouw die met veel geweld is overvallen in haar woning. Deze uitzending is niet beschikbaar voor uitzending gemist.
Informatie