thumbnail
16

SPUNCK

Uitzending van zondag 28 maart 2021 om 11:20

Delen

De zwolse is aangenomen bij één van de beste conservatoria ter wereld: Guildhall School of Music & Drama in Londen. Ze deed auditie en is geselecteerd uit ruim 800 aanmeldingen voor het komende studiejaar. Ze is klassiek zangeres, een sprankelende persoonlijkheid en studeert bijna af aan het Conservatorium van Amsterdam. Daar waar ze ook een minor Jazz doet, en passant een vak Italiaans en theaterlessen. Nadat ze eerst haar propedeuse viool aan het conservatorium in Utrecht haalde.

Roza groeide op in een ultra-muzikaal gezin. Moeder Loes Visser is dirigente en oprichter van het hoog aangeschreven Britten Jeugd Strijkorkest in Zwolle, broer Joshua is cellist en studeert inmiddels ook in Amsterdam en vader JP Herwig is jazzliefhebber en specialist. Logisch dus, dat Roza voor een leven met muziek kiest...

Inga Tjapkes zoekt haar op in haar conservatorium studentenhuis in de Jordaan waar Roza volop bezig is haar studie in Nederland af te ronden en naar mogelijkheden zoekt om ook werkelijk in Londen te gaan studeren.