nieuws

Oldenzaalse theatergroep Hydra laat bezoekers thuiskomen op de Zwarte Cross

"Halleluja!", scandeert Reverend Willy door het Carmel College in Oldenzaal. Het koor, de muzikanten en de acteurs van het Hydra Theater repeteren voor hun shows op de Zwarte Cross. Met een nieuwe voorstelling is de theatergroep vijf keer per dag te zien en te horen in de Gospel Church.
Na de primeur van 2016 komt de Gospel Church dit jaar voor de derde keer terug op de Zwarte Cross. De Oldenzaalse theatergroep Hydra brengt in de kerk maar liefst vijftien keer hun één uur durende voorstelling 'Reverend Willy and the Holy Singles'. 
Hydra is een bekend gezicht op de Zwarte Cross. De theatergroep verzorgt al ruim tien jaar theateracts op het Achterhoekse festival. Met ruim 130 man bivakkeren ze dit weekend op de crewcamping. "Het is heel intensief, maar we hebben het altijd heel erg gezellig", vertelt één van zangers uit Denekamp.
Naast de voorstellingen in de Gospel Church heeft de theatergroep nog een belangrijke taak op het festival: op donderdag verwelkomen ze de campinggasten die het hele weekend verblijven op het festival. En zo zag dat er vorig jaar uit. 
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.