nieuws

Expeditie Oost: Wortelpop Beerze, soort van Zwarte Cross voor de allerkleinsten

De derde editie van Wortelpop is, ondanks dat het nog maar net begonnen is, nu al een succes. Helemaal uitverkocht en vanaf de eerste minuut stromen de bezoekers binnen.
De kids staan met de snoet bijna tot aan het podium wanneer de expeditieleden van RTV Oost het evenemententerrein in Beerze opkomen.

Echte fans

'We hadden verwacht dat de bezoekers door de warmte iets later zouden arriveren maar niets is minder waar. Vanaf het moment dat om 14.00 uur de 'deuren' opengingen, stroomden de bezoekers binnen. Drieduizend in totaal want alle kaartjes zijn verkocht', aldus een enthousiaste Jojanneke, van de organisatie.

Stuiteren

'Het is de derde editie en ik ben laaiend enthousiast. De kids komen voor grote namen als K3 en Woezel en Pip maar hey, ik mag ook meedoen hoor! Aart Schroefdraad geeft vandaag maar liefst twee optredens weg', aldus een stuiterende Aart Schroefdraad.

Goede doel

Aart Schroefdraad is één van de typetjes die kenmerkend zijn voor camping de Beerze Bulten. Bultje het konijn is de grote mascotte. Door Bultje draagt het evenement de naam Wortelpop. Ook dit jaar gaat de opbrengst van dit familiefeestje naar de Bultje Foundation.
Het evenement is divers, vol enthousiasme en de editie van 2018 ... lekker warm en stoffig. Een soort van Zwarte Cross maar dan met ranja en spekjes én .... voor de allerkleinsten!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.