Boudewijn en Typhoon weten door hun ruime ervaring binnen de muziek- en theaterwereld complexe thema’s op een eenvoudige en rake manier bij het publiek over te brengen. Ze ontroeren de kijker met hun eerlijkheid en openheid en brengen tegelijkertijd de nodige relativering in de onderwerpen aan door hun nuchtere en open blik, zelfspot en ontwapenende humor.

Glenn de Randamie, beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, won in 2004 De Grote Prijs van Nederland in de categorie R&B/HipHop. Met diverse artiesten, waaronder Opgezwolle, bracht hij verschillende albums uit en won hij door de jaren heen meerdere prijzen. Als artiest en motivational speaker is Typhoon maatschappelijk betrokken bij thema’s als racisme en inclusie en zet hij zich hiervoor actief in.

Boudewijn Koops studeerde theater aan ArtEZ en startte zijn carrière als acteur in de tv-serie Van Jonge Leu en Oale Groond. Hij maakte en speelde in meerdere voorstellingen over seksualiteit, identiteit en taboes. Hij specialiseerde zich in locatietheater en community art en is artistiek leider van De Stadsproductie, het productiehuis voor community art. Als artistiek directeur is hij betrokken bij cultuurbeweging GelijkSpel, die thema’s als inclusie en diversiteit op de agenda zet.