José de Bruin hoor je elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur op Radio Oost.

Wat doe jij het liefst in het weekend?

In het weekend maak ik het liefst radio! Mijn allergrootste passie. Als ik dat niet doe ben ik vaak te vinden in de gezellige buurtkroeg in Zwolle-Zuid of vind je me op een terras in Deventer. Ik verken verder graag onze Hanzesteden en laat me verassen door de schoonheid van onze natuur. Buiten onze provincie ga ik graag naar concerten van nog niet zulke bekende bandjes.

Welke plaat past helemaal bij jouw weekendgevoel?

De plaat die ik opzet om het weekend in te luiden is ´777´ van Silk Sonic (Bruno Mars en Anderson Paak), iets van Prince of iets van Lenny Kravitz. En dan liefst zo hard mogelijk in de auto onderweg naar huis en een weekend vol leuke plannen. Het ultieme gevoel van vrijheid!

In het weekend op Radio Oost, maar wat doe je nog meer?

Wat ik verder doe naast Weekend Overijssel is heel veel voice over-werk. Daarnaast ben ik nieuwslezer bij Q Music.

Wat is voor jou ‘Thuis in Overijssel?’

Thuis in Overijssel is voor mij dat er voor iedereen een plek is bij Oost. Van de stedeling tot aan de passant en van de boer tot aan de jongere die naar de keet gaat. Wij geven dat thuisgevoel. Bij ons mag je altijd 'achterom' en staat er altijd op het fornuis waar jij zin in hebt. Thuis in Overijssel is voor mij gezelligheid, maar serieus als dat moet. En ik ben er trots op dat ik bij jou, de luisteraar/kijker, thuis mag komen.