In Ziezo Zondag staat jouw muziekkeuze centraal. Dorothy Oosting trakteert je elke zondag op muziek met bijzondere verhalen, een gesproken column, een spelletje en veel gezelligheid. Er zijn ook leuke prijzen te winnen met het radiospelletje ‘Raad de Plaat’.

Vraag je muziek aan via ziezozondag@rtvoost.nl. Vertel voor wie het is, waar deze persoon woont en wat de reden van de aanvraag is. Of stuur je verzoek per post naar Postbus 1000, 7550 BA Hengelo. Speciale aanvragen komen in aanmerking voor het culinaire pakket. Dorothy verrast elke week drie mensen met zo’n pakket vol met heerlijke streekproducten. Wil je iemand nomineren voor het wekelijkse culinaire pakket, geef dan ook het telefoonnummer en de adresgegevens van de genomineerde door. Dorothy verrast elke week drie mensen met zo'n pakket vol met heerlijke streekproducten.

Eigen platenkeuze, afgewisseld met dialectmuziek, nieuwe hits, een spelletje, leuke gesprekjes, Ditjes & Datjes uit social media en een gesprekje met Antoinette Salemink uit Losser maken van Ziezozondag een gevarieerd en gezellig zondagochtendprogramma. Elke week hoor je een gesproken woord van een van onze columnisten: Sabine Uitslag, Thijs Kemperink, Ayfer Coç en Jan Riesewijk.

Afleveringen terugluisteren kan hier.